Търсене:


 

Категории ПРОМОЦИИ
Идустриална техника и оборудване
Електричество (1)
Електричество


За да разгледате ПРОМОЦИЯТА, моля натистнете тук


За контакт с фирмата 

Брошура с цени 2018 на Scame за България

SCAME в БългарияФирма SCAME в България

За да разгледате виртуалния щанд на "SCAME в България", кликнете ТУК

Адрес: Дистрибутори в България:ЕХНАТОН Ко;София,бул.А.Ляпчев 4,тел. (02)8176014; София,ул.Опълченска,бл.54; Бургас,тел. (056)836440; Сливен,тел.(044)682829;Русе,ул.Николаевска 80,тел (082)824380,Валтроник(02)9732237,Ел Ди Джи 0884 204 284

Телефон: 0884 184 733

E-Mail: pankoviliyan@scame.com

www.scame.com

Мисията на Scame е да предлага висококачествени продукти, съчетани с маркетингов подход и техническа поддръжка според изискванията на италианския и международния пазар.
 

 

ОРГАНИЗАЦИЯ
Създадена през 1963, днес Scame включва 7 завода в Италия и заводи в други части на света с около 800 служители, ангажирани в производството, продажбите, техническата разработка и техническото обслужване на клиентите. Търговската мрежа на компанията е представена от 7 клона в цял свят и представителства в 77 страни на 5-те континента.
 

ЦЕЛИ
Scame предлага съвременни решения за иновативни, функционални, практични и сигурни продукти, които отговарят на изискванията и нормите за продукти за електроразпределение и електрозахранване навсякъде по света. Високите професионални стандарти за качество позволяват на Scame да бъде реномиран износител на електрооборудване, разработено съвместно с водещи световни производители на базата на дългогодишен опит и ноу-хау.
 

ПРОДУКЦИЯ И КАЧЕСТВО
Продуктовата гама на Scame се състои от около 10 000 продукта, произведени и изпитани в съответствие с международните стандарти за качество, гарантирано от европейските стандарти IMQ, VDE, SEMKO и др. Компанията работи с вътрешни фирмени процедури, които контролират всички аспекти, свързани с качеството. Това позволява на Scame да получи сертификат CSQ според стандартите UNI EN ISO 9001.
 

ПЕРСПЕКТИВИ
Scame е пазарно ориентирана компания, ангажирана да посрещне очакванията и нуждите на клиентите. Изискванията на дистрибуторската мрежа също са взети предвид: посредством мрежа от търговци на едро, дистрибутори на електроматериали и дистрибутори на различните представителства навсякъде по света. Усилията са фокусирани върху посрещане на нуждите на крайния потребител. Политиката на Scame на вътрешния и международния пазар винаги ще бъде политика на надежден партньор, с когото могат да се посрещнат и разрешат всички проблеми, свързани с електроразпределението, в рамките на фирмената философия на компанията.

 

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОМПОНЕНТИ ЗА ЖИЛИЩНИ ПРИЛОЖЕНИЯ
Scame се стреми да предлага продукти за електроразпределение, гарантиращи пълна безопасност дори при най-трудни условия на приложението. Гамата продукти на Scame, включително контакти, щепсели,
адаптори, кабели, телевизионни и телефонни розетки, представляват решение за разнообразни приложения.
 

СИСТЕМИ И КОМПОНЕНТИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ В
ИНДУСТРИЯТА И СЕКТОРА НА УСЛУГИТЕ
Scame предлага широка гама от продукти за разпределение и контрол
в индустрията, земеделието, търговския сектор и сектора на услугите, корабостроенето, строителството, хранително-вкусовата промишленост. Продуктите на Scame са максимално гъвкави, надеждни и сигурни при употреба, както при нормални, така и при тежки условия на средата.
 

ИНДУСТРИАЛНИ ЩЕПСЕЛНИ СЪЕДИНЕНИЯ
Продуктовата гама на Scame включва широка гама от оборудване за
електроразпределение. Уредбите се проектират, произвеждат и тестват в заводите на компанията по спецификация на клиента и включват разпределителни устройства и аксесоари като индустриални щепселни
съединения, преносими разпределителни модули, кабелни макари, адаптори и др.
 

АКСЕСОАРИ И КОМПОНЕНТИ ЗА ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ
Scame предлага лесни за монтаж аксесоари за приложения в жилищния,
административния и индустриалния сектор. Scame разполага с широка
гама кутии за електроразпределение за вграден и открит монтаж, системи от кабелни канали и принадлежности за електроинсталации


Бюлетин
Искам да получавам безплатен бюлетин на e-mail: